WC-Eend Fresh discs lime zest

Ook geldig op ah.nl met kortingscode: AH1180

Scan deze coupon bij de zelfscankassa in combinatie met onze bonuskaart en krijg 25% korting op WC-Eend Fresh discs lime zest

25% Korting

Ook geldig op ah.nl met kortingscode: AH1180

WC-Eend Fresh discs lime zest

Wc-eend fresh discs houder lime zest bevat een houder en 6 gel discs die het toilet reinigen en verfrissen bij iedere spoelbeurt. Beschermt tegen kalkaanslag.

  • Bescherming tegen geuren
  • Geniet van de frisse geur van limoenschil
  • Hygienisch aanbrengen: geen direct contact met het toilet
  • Werkt tot wel 7.5 weken

Omschrijving

Extra informatie

Gebruiksaanwijzing: 1. Klikken. Lijn de grote knop op de gelhouder uit met de gaten op de handgreep. Verwijder de dop en bewaar deze. 2. Plaatsen. Plaats het open uiteinde van de gelhouder tegen de binnenkant van de toiletpot, op een plek waar water stroomt als je doorspoelt. 3. Drukken. Houd de knop ingedrukt terwijl je de houder tegen de toiletpot duwt totdat de knop klikt en deze in het volgende gaatje zit. Niet draaien. Trek de houder recht terug om een gel disc achter te laten. Plaatst de dop stevig terug. Spoel het toilet om de gel disc te activeren.

Inhoud en gewicht

36 Milliliter

Geldig van maandag 17 oktober 2022 t/m zondag 6 november 2022. Deze kortingscode van de Albert Heijn is geldig in alle winkels in Nederland en Belgie (m.u.v. AH to GO), in combinatie met de bonuskaart van deze site.