St. Dalfour Vruchtenspread

Ook geldig op ah.nl met kortingscode: AH0870

Scan deze coupon bij de zelfscankassa in combinatie met onze bonuskaart en krijg 25% korting op St. Dalfour Vruchtenspread

25% Korting

Ook geldig op ah.nl met kortingscode: AH0870

St. Dalfour Vruchtenspread

Bonjour! Heerlijke 100% natuurlijke vruchtenspread gemaakt naar traditioneel frans recept. Door zorgvuldige bereiding wordt de heerlijke smaak van aardbeien optimaal behouden.

  • Gemaakt van 100% fruit
  • Natuurlijk gezoet met sap van druiven, dadels en ananas
  • Glutenvrij en vegan
  • Naar traditioneel frans receptuur

Omschrijving

  • Aardbeien vruchtenspread
  • Glutenvrij

Extra informatie

St. Dalfour is het eerste bedrijf die het mogelijk maakte om op natuurlijk wijze een zoete 100% vruchtenspread te produceren. Deze methode heeft zijn oorsprong bij de grootmoeder van De Heer kistner, de President van st. Dalfour. Tijdens de eerste wereldoorlog werd de suiker zeer beperkt in aanbod en vrij duur. Omdat De Heer kistner’s familiebedrijf wijngaarden had en toegang tot een uitgebreid aanbod van druiven, maakte De Heer kistner’s grootmoeder jam met geconcentreerd druivensap in plaats van suiker. Dit is de oorsprong van de wereldberoemde st. Dalfour vruchtenspread. Dit maakt st. Dalfour niet alleen populair als jam, maar juist als natuurlijke zoetmaker in yoghurt, in taarten en cupcakes, etc.

Inhoud en gewicht

284 Gram

Geldig van maandag 3 oktober 2022 t/m zondag 4 december 2022. Deze kortingscode van de Albert Heijn is geldig in alle winkels in Nederland en Belgie (m.u.v. AH to GO), in combinatie met de bonuskaart van deze site.